Home / Sponsoring / Club van 50

Club van 50

De Club van 50 is een groep mensen die vrijwillig een bedrag van € 50,- per jaar doneren aan AV de Liemers. Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn extra (sport)activiteiten voor onze leden of aanschaf van materialen.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast onze enorme waardering krijg je een speciaal gemaakte tegel in de vorm van een hexagon met jouw naam erop. Deze wordt bevestigd op een mooie zuil welke in de kantine komt te staan. Daarnaast wordt jouw naam op onze website vermeld en houden we een jaarlijkse borrel voor de Club van 50.

Voor wie?
Iedereen kan tot de Club van 50 behoren, leden, oud-leden, maar ook ouders van leden en verder iedereen die ‘ons’ AV de Liemers een warm hart toedraagt. 

Beslis mee
Als lid van de Club van 50 mag je altijd met voorstellen komen waaraan het geld besteed kan worden. In overleg met het bestuur gaan we dan kijken welke voorstellen ook kunnen uitvoeren. Op de jaarlijks ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Lid worden
Je kunt lid worden door een mail te sturen naar de Sponsorcommissie. Liever eerst wat meer informatie? Klik dan hier!

Wil je AV de Liemers zakelijk sponsoren dan mag je altijd contact opnemen met de Sponsorcommissie. Meer informatie vind je op de pagina ‘Sponsoren’.

Leden club van 50

Justin van der Steen Familie Hoveling
Familie Van den IJssel
Familie Hendriks
Familie Van Beersum
Kussenmakerij
Familie Schuitema
Jansen Bouw Didam
Familie Berndsen
Joop & Fineke Hoefnagels
Familie Göbel
Geert-jan van Aalten
Familie Luitjes
Arend Minkman
Patrick Haafs

Familie Onck


Jouw naam hier ook? Neem dan contact op
Trots op onze sponsoren

CONTACT

Onze club kan je vinden op:
Heerenmäten 4
6904 GZ Zevenaar

DIRECT NAAR

ONZE SOCIALS