Home / Sponsoring / Club van 50

Club van 50

De Club van 50 is een groep mensen die vrijwillig een bedrag van € 50,- per jaar doneren aan AV de Liemers. Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn activiteiten voor de jeugd of de aanschaf van materialen.

Als je je aansluit bij de Club van 50 dan krijg je een vermelding van jouw naam op de website. Ook houden we een jaarlijkse BBQ voor de Club van 50 in combinatie met onze sponsoren.

Iedereen kan tot de Club van 50 behoren, leden, oud-leden maar ook ouders van leden en verder iedereen die ‘ons’ AV de Liemers een warm hart toedraagt. 

Als lid van de Club van 50 mag je altijd met voorstellen komen waaraan het geld besteed kan worden. In overleg met het bestuur gaan we dan kijken welke voorstellen ook kunnen uitvoeren. Op de jaarlijks ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Je kunt lid worden door even een mail te sturen naar penningmeester@avdeliemers.nl.

Wil je AV de Liemers zakelijk sponsoren dan mag je altijd contact opnemen met secretaris@avdeliemers.nl. Kijk dan ook even op de pagina ‘Sponsoren’.

Leden club van 50

De InspiratiekokFamilie Hoveling
Familie Van den IJssel
Familie Hendriks
Familie Van Beersum
Kussenmakerij
Familie Schuitema
Jansen Bouw Didam
Familie Berndsen
Joop & Fineke Hoefnagels
Familie Göbel
Justin van der Steen
Familie Luitjes

Patrick Haafs
Familie Onck


Jouw naam hier? Neem dan contact op
CONTACT

Onze club kan je vinden op:
Heerenmäten 4
6904 GZ Zevenaar

DIRECT NAAR

ONZE SOCIALS