Atletiekvereniging de Liemers | De vrijwilliger maakt de vereniging

De vrijwilliger maakt de vereniging

Post Featured Image

De vrijwilliger maakt de vereniging

Het was een druk wedstrijdseizoen bij Atletiekvereniging de Liemers. Een testwedstrijd, competitie wedstrijd voor junioren C en D, stedenwedstrijd voor junioren, stedenwedstrijd voor pupillen en een werp drie kamp voor junioren, senioren en masters.


Een wedstrijd organiseren is niet 1,2,3 geregeld, dit heeft veel voorbereiding nodig. Voorbereiding die niet altijd zichtbaar is maar essentieel is om de wedstrijd soepel te laten verlopen. Dit seizoen heeft een drietal vrijwilligers extra hard gewerkt om te kunnen zorgen dat alle atleten weer een dag of avond sportieve prestaties konden neerzetten.Jolanda Golembiewski voerde naast haar taak wedstrijdzaken waarbij ze verantwoordelijk is voor de organisatie van de wedstrijd, ook noodgedwongen de taak van jurycoördinator uit. De functie jurycoördinator is onmisbaar tijdens een wedstrijd, de jurycoördinator zorgt ervoor dat alle jury benaderd wordt om te komen jureren. Jouke Dijkstra vulde noodgedwongen de functies van kantine beheerder en materiaalman in. Beide een functie die ook veel voorbereiding vergt al voorgaande aan de wedstrijddag zelf.Door de hoeveelheid aan wedstrijden had ook Ingrid van Buuren het druk met de organisatie en met name de verwerking van uitslagen tijdens de wedstrijden.


Deze vrijwilligers verdienen enorme waardering voor hun vrijwilligerswerk voor de vereniging. Zonder deze personen was het niet mogelijk om zulke fantastische wedstrijden neer te zetten.
Uiteraard hebben deze vrijwilligers ook hulp gehad van andere juryleden van de vereniging. Mede dankzij deze vrijwilligers hebben alle wedstrijd doorgang kunnen vinden. Ook voor hen een dik compliment!


Vrijwilligerswerk hoort bij een vereniging en is niet te koop. Graag attenderen we je daarom op onderstaande vacatures die in 2018 zeker opgevuld moeten zijn om vrijwilligerswerk voor iedereen leuk en behapbaar te maken. Samen maken we de vereniging.
- Jurycoördinator
- Kantine beheerder 
- Materiaal man/ploeg
Meer informatie of jezelf beschikbaar stellen voor een bovengenoemde functie kan via info@avdeliemers.nl.


Maar ook bondswerk is belangrijk en nodig bij een vereniging, denk hierbij aan scheidsrechters, wedstrijdleiders, juryleden en microfonisten. Allemaal functies die opgevuld moeten worden door mensen uit verenigingen.

Het wedstrijdseizoen is nog niet helemaal ten einde, op 7 oktober vinden ook de clubkampioenschappen nog plaats.