Atletiekvereniging de Liemers | Prijzen op het BVC circuit

Prijzen op het BVC circuit

Post Featured Image

Prijzen op het BVC circuit

Zaterdag 18 februari waren er weer een heel aantal atleten van AV de Liemers die aan de start stonden voor hun 4e en laatste cross van het BVC circuit. Naast de jonge deelnemers deden er ook een aantal oudere atleten mee van AV de Liemers. Dit resulteerde in mooie prijzen in verschillende leeftijdscategorieën.

Pupillen 

Bij de meisjes pupillen B stonden Saskia de Jong(goud) en Evi Sliedrecht(zilver) op het podium. Bij de meisjes pupillen A1 wist Tirza Roes een 16e plek te halen, Jasmijn Welling een 19e plek en Sophie van Noorden werd 23ste. Bij de jongens pupillen A1 werd er een zilver medaille binnen gehaald door Yvo van den IJssel, Tymen Zwaga eindigde helaas net buiten het podium op de 4e plaats. Mare Versluis wist bij de meisjes pupillen A2 de bronzen medaille te halen, Isa Sliedrecht behaalde in dezelfde categorie een 8e plaats. Ben van Schaik en Tijn Wisse stonden met een mooie 18e en 23ste plek in het eindklassement in de categorie jongens pupillen A2.

Senioren

Op de korte cross behaalde Justin van der Steen een gouden beker, hij liep tijdens zijn laatste wedstrijd in Rhenen 300 meter in 10:05.2.