Atletiekvereniging de Liemers | RaceRunning clinic op 21 juni

RaceRunning clinic op 21 juni

Post Featured Image

RaceRunning clinic op 21 juni

Met een primeur voor de Liemers zullen 16 leerlingen van basisschool Lichtenbeek en voortgezet onderwijs Het Prisma uit Arnhem, basisschool Mariëndaal uit Doetinchem en voortgezet onderwijs De Ziep uit Didam op woensdag 21 juni van 10:30-12:00 uur deelnemen aan een kennismakingsclinic met de nieuwe sport RaceRunning.

De organisatie is in handen van AV de Liemers, Stichting de Liemers Breedtesport, Uniek Sporten en de clinic staat onder leiding van medewerkers van het RaceRunning Team van het VU Medisch Centrum A’dam(www.Racerunning.nl).

De fietsen voor deze clinic worden beschikbaar gesteld door de importeur voor Nederland, de Firma Rollick BV uit Enschede.

Sportdocenten van het Liemers College waarderen het initiatief en ‘sponsoren’ mee door het beschikbaar stellen van de atletiekbaan voor de clinic en gaan hun sportlessen deze ochtend elders organiseren.

Voor een indruk van RaceRunning, zie: http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/146101/almere-racerunner-geintroduceerd-bij-almere-81#.WO0-RCs3IR4.whatsapp

Dr. Petra van Schie van het RaceRunner Team van de VU verzorgt een presentatie in de kantine voor ouders, leerlarenteam en genodigden en haar collega Arnoud Edelman Bos verzorgt de clinic met begeleiding en assistentie van trainers Frank Harmsen en Jouke Dijkstra.

Bij voldoende animo van de deelnemers starten we hierna een 8-weekse pilot.

We zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor hand- en spandiensten bij het afregelen van de fietsen voor de deelnemers en voor bediening in de kantine. Aanmelden kan via: info@avdeliemers.nl