Home / Over AVL / Club- en baanrecords

Club- en baanrecords

Regels

Algemeen

  • Alleen de leden van AV de Liemers kunnen clubrecords vestigen.
  • De prestatie staat vermeld in een officiële uitslag.
  • De afstanden/leeftijdscategorieën waar nog geen clubrecord voor geregistreerd is zijn vacant totdat er door een AVL atleet een prestatie neergezet wordt.
  • Leden van AV de Liemers mogen ook prestaties uit het verleden aanmelden mits deze verifieerbaar zijn en voldoen aan de gestelde criteria.

Baanonderdelen

  • Alleen clubrecords op officiële, reguliere onderdelen worden vermeld (vanaf junioren D).
  • Vanaf de B junioren geldt de eis van windmeting op de sprint- en springonderdelen, waarbij dat gangbaar is (zijnde sprintnummers t/m 200m, verspringen en hinkstapspringen). Het windvoordeel mag niet meer zijn dan 2 m/sec.
  • Tevens is vanaf de B junioren elektronische tijd vereist op de sprintonderdelen. Bij handgemeten tijd op de sprintonderdelen tot 400m wordt 0.24 sec opgeteld om de prestatie te vergelijken met elektronische tijd, bij de 400m is dit 0.14 sec. Voor alle andere afstanden vindt geen correctie plaats.

Wegonderdelen

  • In principe geldt de eis dat de prestatie moet zijn behaald op een gecertificeerd parcours. Hier kan men zien welke parcoursen gecertificeerd zijn. Bij elk gecertificeerd loopevenement wordt dit aangeduid met het symbool ‘meetlint’.
  • Als er op een niet-gecertificeerd parcours (maar wel KNAU-wedstrijd) sneller wordt gelopen dan het bestaande CR (of als het onderdeel nog vacant stond), zal die prestatie vermeld worden als CR, maar wel met een noot erbij dat het hier geen gecertificeerd parcours betreft. Deze vermelding komt dus naast een eventueel bestaand CR welke langzamer was maar wel een gecertificeerd parcours betrof.
  • Wanneer er alleen een CR staat dat is gelopen op een niet-gecertificeerd parcours, kunnen altijd langzamere prestaties worden aangemeld die wel op een gecertificeerd parcours zijn gelopen (dus dan weer een dubbele vermelding).

Club- en baanrecords downloaden

Hieronder vind je per categorie een overzicht welke je als PDF kun downloaden.

Nieuw record melden

Via onderstaand formulier kun je een club- en/of baanrecord aanmelden.

Naam is verplicht
E-mail is verplicht
Geboortedatum is verplicht
Geslacht is verplicht
Categorie is verplicht
Onderdeel is verplicht
Uitslag / prestatie is verplicht
Datum is verplicht
Plaats is verplicht
Soort wedstrijd is verplicht
Link website uitslag is verplicht
Opmerking is verplicht

CONTACT

Onze club kan je vinden op:
Heerenmäten 4
6904 GZ Zevenaar

DIRECT NAAR

ONZE SOCIALS