Atletiekvereniging de Liemers | Terugblik Algemene ledenvergadering

Terugblik Algemene ledenvergadering

Post Featured Image

Terugblik Algemene ledenvergadering


Vrijdag 10 maart werd de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in het clubgebouw. Tijdens de vergadering blikte het bestuur onder andere terug op het jaar 2016, werd de begroting voor 2017 vastgesteld en presenteerde zij het beleidsplan waar we als vereniging de komende 3 jaar mee bezig kunnen gaan. Erik van den IJssel (voorzitter Stichting De Liemers Breedtesport) gaf aan wat zij als stichting allemaal hebben gedaan en gaan doen de komende periode. Een deel van deze projecten zullen samen met AV de Liemers en een aantal andere organisaties opgestart worden.

Tevens bedankte het bestuur:
- Ingrid van Buuren voor de jaren dat zij penningmeester is geweest voor de vereniging. Het penningmeesterschap zal vanaf heden overgenomen worden door Ger de Jong.
- Rob Vister voor zijn adviserende rol en betrokkenheid bij het bestuur.

Aansluitend aan de algemene ledenvergadering vond er een informele clubavond plaats. De hapjes en drankjes werden ons aangeboden door Stichting De Liemers Breedtesport. De band Savage Revival zorgde voor de muzikale invulling van deze avond. Een erg geslaagde avond waar ook de heupen nog even van de los geschud werden.