Atletiekvereniging de Liemers | Testwedstrijd 1 april

Testwedstrijd 1 april

Post Featured Image

Testwedstrijd 1 april

1 april houden we de testwedstrijd op de atletiekbaan in Zevenaar. Voor diegene die nog niet bekend zijn met de testwedstrijd
Dit is de eerste wedstrijd van het seizoen die plaats vindt voordat alle andere baanwedstrijden beginnen. De wedstrijd wordt begin april gehouden in Zevenaar en is alleen voor leden van de vereniging. Deze wedstrijd is er voor om te kijken hoe je het winterseizoen doorgekomen bent of als je nieuw bent om te kijken hoe je het doet op de onderdelen. Tijdens deze wedstrijd kan je ook zien hoe het er aan toe gaat bij atletiekwedstrijden.  
Iedere atleet kan dus mee doen aan deze wedstrijd en het gaat niet om het winnen maar het is een mooi meet moment om nou is te zien hoe je ervoor staat en om is mee te maken hoe een wedstrijd er aan toe gaat. De wedstrijd duurt + van 11:00 tot 15:00 uur.
 
Inschrijven voor deze wedstrijd moet via atletiek.nu (zie directe link hieronder). Bovenaan klik je op inschrijven, daarna moet je eenmalig een account aanmaken en dan wijst de rest zichzelf. https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/11363/ 
 
Mocht het inschrijven niet lukken vraag dan een andere ouder of Jouke Dijkstra (Jeugdzaken) even om hulp. We zouden het leuk vinden wanneer alle atleten mee doen met de wedstrijd.