Home / Lid Worden / App Volta

App Volta

De Atletiekunie heeft een eigen gratis mobiele app gelanceerd: Volta. Volta is de toekomstbestendige applicatie die de Atletiekunie aanbiedt om de administratie en communicatie voor clubs en haar leden te organiseren.

Op 1 januari jl. was Volta al operationeel als CRM-systeem. De komende periode worden steeds meer atletiek- en hardloopactiviteiten met Volta gerealiseerd. Een mooie mijlpaal daarin is de lancering van de app waarmee communicatie nog beter en persoonlijker wordt tussen bond, clubs en atleten. De app is te downloaden voor Apple- en Android-telefoons.

Atletieknieuws, hardloopnieuws, kalenders, de hardlopen.nl Running Coach én natuurlijk de persoonlijke ledenpas: dit alles staat overzichtelijk in de Volta app. Daarnaast kun je algemeen Atletiekunie nieuws raadplegen. Tevens is de Volta app de kans voor clubs om hun communicatie met leden beter te organiseren. Een onmisbare app voor alle atleten en hardlopers en als primeur exclusief voor leden van de Atletiekunie. Volta staat niet stil: zodra er weer wedstrijden plaatsvinden, integreren we wedstrijd- en competitie uitslagen en -standen in de app zodat je altijd de laatste informatie bij de hand hebt.

Met de lancering van de Volta app zet de Atletiekunie verdere stappen om clubs, atleten en hardlopers te ondersteunen in hun sport. Leden van de Atletiekunie krijgen een persoonlijke email met alle informatie hoe ze de app kunnen downloaden en gebruiken.

Download hieronder de Volta app

Blijf op de hoogte!

CONTACT

Onze club kan je vinden op:
Heerenmäten 4
6904 GZ Zevenaar

DIRECT NAAR

ONZE SOCIALS