Home / Lid Worden / FAQ

FAQ

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, vul dan het formulier in op onze contactpagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kan ik een keer gratis meetrainen?

Jazeker! Je mag zelfs 3x gratis vrijblijvend meetrainen! Wanneer je het dan echt leuk vindt, kan je je online aanmelden.

Hoe word ik lid van AV de Liemers?

Dat kan heel eenvoudig online. Op de pagina 'lid worden' kun je het aanmeldformulier volledig invullen. Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen, gaan wij achter de schermen voor je aan de slag.

Wat kost een lidmaatschap bij AV de Liemers?

De kosten voor een lidmaatschap is afhankelijk van je leeftijd. Op de pagina 'contributie' vind je een compleet overzicht van de mogelijkheden bij AV de Liemers.

In welke leeftijdsgroep val ik?

Net zoals bij het voetballen of hockey kent atletiek ook leeftijdsgroepen. Op de pagina 'leeftijdsindeling' vind je een overzicht op basis van je leeftijd.

Op welke dagen en tijden kan ik trainen?

Bij AV de Liemers wordt er getraind van maandag t/m zaterdag. Op de pagina 'trainingstijden' vind je een overzicht van alle tijden.

Worden er ook wedstrijden gehouden?

Ja, en die zijn altijd hartstikke leuk! De wedstrijden voor de jeugd heten bij atletiek "Stedenwedstrijden". Daarnaast worden er voor alle leden jaarlijks een testwedstrijd en clubkampioenschap gehouden. Ook vinden er meerdere keren per jaar trackmeetings en coopertests plaats.

Is er op zaterdag training als er een (Steden)wedstrijd is?

Nee, er is géén training wanneer er een wedstrijd is. LET OP: Dit geldt alleen als het een wedstrijd betreft voor de trainingsgroep is.

Voorbeeld: De pupillen en junioren trainen op zaterdag. Wanneer er die zaterdag een pupillenwedstrijd is, dan is er geen training voor de pupillen. De training voor de junioren gaat wel gewoon door.

CONTACT

Onze club kan je vinden op:
Heerenmäten 4
6904 GZ Zevenaar

DIRECT NAAR

ONZE SOCIALS