Home / Aanbod / Running Team Liemers

Running Team Liemers

Het team is in 2005 opgericht door Titus Fierkens met als doelstelling om hardloop talent te ontwikkelen tot internationaal niveau. Deze is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professioneel team en zijn er vele successen behaald. Meer dan 100 medailles zijn inmiddels (2022) behaald op Nederlands kampioenschappen. 

Organisatie:

Titus Fierkens Hoofdtrainer Coach
Joost Vollaard Herstel- en Krachttrainer - Topsport Fysiotherapeut
Olaf van den BerghKrachttrainer - Topsport Fysiotherapeut
Nadine Willems Vertrouwenspersoon
Rob JansenWebsite - Social Media
Haico Scharn († 2021) Adviseur                                                                                                

Supporter Runningteam Liemers

Binnen Running Team Liemers zitten diverse topatleten met nationale kampioenschapstitels achter hun naam. De eliteselectie van RTL jaagt met veel toewijding hun dromen achterna. Deze 8 toppers stomen zich klaar voor internationale toernooien.

Om bij de besten van Europa te horen is een topsportklimaat vereist. De eliteselectie van Running Team Liemers traint elke dag om op het moment suprême boven zichzelf uit te kunnen stijgen. Wat heeft een atleet nodig om optimaal te kunnen presteren? Trainingsschema’s op maat, goede trainingsfaciliteiten, paramedische begeleiding en een deskundige staf. Met behulp van sponsoren proberen we deze begeleidingsstructuur langzaam uit te bouwen en te optimaliseren. Wil jij een financiële bijdrage leveren aan de Olympische droom van de RTL selectie? Doneer dan nu!

CONTACT

Onze club kan je vinden op:
Heerenmäten 4
6904 GZ Zevenaar

DIRECT NAAR

ONZE SOCIALS